Yoga by the sea – Studio Mölle AB

Yoga by the sea – Studio Mölle AB

Hej åter igen, allesammans, och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla har fått en riktigt bra start på den här veckan och att ni dessutom mår bra. Här idag så ville jag passa på att skriva ett par ord om det här med pilates och retreat yoga i Jonstorp, Höganäs, Ängelholm, Mölle och andra närliggande områden. Rättare sagt så skulle jag ju vilja ta och rekommendera ett företag och en yogastudio för alla er som befinner er här omkring, då detta faktiskt råkar vara någonting som har varit oerhört efterfrågat nu under de senaste få veckorna sedan jag nämnda här på bloggen att jag själv gick på retreat yoga i somras och att jag även i vanliga fall också går på yoga och pilates.

Själv så befinner jag ju mig då i Jonstorp, men eftersom att jag nu är lite mer medveten om att det ändå är en hel del av er som befinner er i andra närliggande områden så kände jag helt enkelt att det här skulle kunna vara en rätt så rolig och behjälplig rekommendation att göra. Hur som helst, så heter alltså företaget i fråga inget annat än Yoga by the sea – Studio Mölle AB och jag tycker utan tvekan att det är till just dem som man ska ta och vända sig ifall man känner att man skulle vilja prova på det här med yoga eller pilates med mera. De är riktigt trevliga och duktiga när det kommer till det som de sysslar med och därför så tror jag att ni minst sagt skulle känna er lika nöjda som jag själv har gjort. Nu så ska jag dock inte tjata på så mycket mer, men jag hoppas ändå att detta nu kommer att kunna komma till användning för er.


Kommentarer är stängda.