Nu åker cabben fram på riktigt

Nu åker cabben fram på riktigt

Tjenare bloggen! Nu har min cabriolet åkt fram på riktigt, det är så skönt att känna vinden fläkta när man glider runt på vägarna i Uppsala. Jag ska dock lämna in cabben på bilservice i veckan så jag får faktiskt klara mig utan min lilla pärla i en dag, men det ska jag nog fixa. För två veckor sedan så tog jag ut kärran på en tur för första gången det här året och det var en fantastiskt upplevelse, jag åkte runt i säkert två timmar och bara njöt. Jag kände dock att bilen var lite ringrostig så en bilservice sitter nog inte helt fel. Det gäller att ha bilen i bra skick när semestern har kommit och så jag passar på att lämna in den på bilservice nu innan. För under semestern så kommer jag inte befinna mig i närheten av Uppsala utan då ska jag ut och åka genom Sverige för att hälsa på lite vänner och familj. Det blir lite av en bilsemester, det är åtminstone tanken och med en cabriolet så kan man åka i flera timmar utan att tröttna. Oftast när jag är ute och åker så brukar jag hålla mig undan de stora vägarna, visst tar det lite längre tid men det är betydligt mycket skönare och vi har faktiskt några riktigt fina småvägar här i Sverige som jag kan rekommendera starkt. Jag ser till att alltid åka längst kusten, på östkusten finns det faktiskt en del härliga vägar som man kan ta och doften av den friska naturen höjer verkligen upplevelsen. Det är två veckor kvar tills jag går på semester och då ska jag ha bilen helt redo, för som det ser ut nu så bär det av söderut i landet ganska direkt när semestern infaller. En sommar i Sverige är inte fy skam!


Kommentarer är stängda.